Elena Lasconi: PNL trebuie să se detaşeze de Klaus Iohannis, pentru că este o mare dezamăgire pentru români şi le face rău / Despre o preluare a partidului de către Iohannis: Cred că ar fi o mişcare foarte neinspirată

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat joi că PNL trebuie să se detaşeze de Klaus Iohannis, pentru că este o mare dezamăgire pentru români şi le face rău. Despre o preluare a partidului de către Iohannis, ea a precizat că ar fi o mişcare foarte neinspirată.

Elena Lasconi a declarat la Digi 24 că PNL trebuie să se detaşeze de Klaus Iohannis, pentru că ”este o mare dezamăgire pentru români şi le face rău”. 

 
”S-a îndepărtat foarte tare de oameni, zici că e în altă bulă, în alt univers, el nu mai reprezintă România şi românii şi cred că o să le facă bine lucrul acesta”, a mai spus Lasconi. 

 
Întrebată despre influenţa pe care preşedintele Klaus Iohannis o are în PNL, Elena Lasconi a răspuns: ”Nu o să mai aibă. E locul liber la Cotroceni”. 
 
Despre o preluare a partidului de către Klaus Iohannis, preşedintele USR a răspuns: ”Cred că ar fi o mişcare foarte neinspirată, să spun aşa. Pentru că a dezamăgit foarte mult. Neinspirată ar fi”. 
 

 

Elena Lasconi, despre amânarea de către Ciucă a întâlnirii: A fost influenţat de cineva să facă asta. În armată răspunzi la ordine şi domnul Ciucă asta a făcut, a răspuns la ordinele din partid

Bucureşti: Bărbat audiat după ce ar fi intrat în locuinţa a două persoane, cât timp acestea erau în concediu, şi a furat un seif cu ceasuri, bijuterii, carduri bancare şi acte de identitate/ Prejudiciul, estimat la 13.000 de lei