Baschet masculin: Canadianul Kalif Young, noul jucător al vicecampioanei CSM Oradea

Baschetbalistul Kalif Young, component al naţionalei Canadei, este noul jucător al vicecampioanei CSM Oradea, cu care va juca şi în preliminariile Ligii Campionilor.

Potrivit anunţului de joi al CSM Oradea, Young are 27 de ani, 2.06 metri înălţime şi vine din Polonia, de la Anwil Wloclawek.

Absolvent al Prodence University, canadianul a mai jucat pentru echipele Brampton şi Scarborough (Canada), Bornova (Turcia), Czarni şi Anwil (Polonia), respectiv Bayreuth (Germania). Kalif Young joacă în cursul sezonului competiţional la cluburi din Europa, iar pe parcursul verii evoluează în ţara natală.

Young este component al naţionalei Canadei, pentru care a evoluat cel mai recent în februarie, în dubla cu Nicaragua din calificările FIBA AmeriCup 2025.

Cu CSM Oradea, pivotul canadian va evolua şi în turneul 3 preliminar al Ligii Campionilor, primul meci cu Caledonia Gladiators (Marea Britanie), în 17 septembrie.

 

UPDATE – Bucureşti: Bărbat reţinut, după ce ar fi intrat în locuinţa a două persoane, cât timp acestea erau în concediu, şi a furat un seif cu ceasuri, bijuterii, carduri bancare şi acte de identitate/ Prejudiciul, estimat la 13.000 de lei

Ionuţ Stroe (PNL): Lasconi nu a înţeles că nivelul de discuţie politică de acum nu este cel din campania pe care tocmai a dus-o la Câmpulung. Aceste acuze, stilul agresiv, n-au ce căuta la nivelul pretenţiilor unui prezumtiv candidat la preşedinţie