Prima etapă a transformării a început cu o operație de micșorare a stomacului, care i-a adus o scădere de circa 50 kg. Însă, în câțiva ani, greutatea a revenit spre pragul de 200 kg, din cauza dilatării stomacului. Astfel, Piedone a apelat la o a doua intervenție – bypass gastric, decisivă în lupta cu obezitatea. Acum cântărește aproximativ 112 kg, conform Cancan.ro.
Succesul a venit și datorită unei schimbări radicale a stilului de viață. Piedone urmează un regim strict, fără combinații între proteine și carbohidrați, cu mese atent structurate și alimente naturale, fără excese de grăsimi sau produse ultraprocesate.
Cum arată meniul zilnic al lui Piedone:
10:00 – piept de pui la grătar, cuptor sau fiert
12:30 – ciuperci sau legume verzi la grătar (dovlecei, vinete, ardei gras)
15:00 – pulpă de vită la cuptor, grătar sau fiartă
18:30 – iaurt cu brânză de vaci, verdeață, castravete și ceapă
Legumele roșii sunt complet interzise, iar mesele sunt gătite dietetic.