FCSB – RFS Riga: ce au spus Vlad Chiricheş și Darius Olaru, după victoria din Liga Europa

„E foarte plăcut să revenim în Europa cu o victorie frumoasă, cu lume multă, cu un joc bun. E bine. E un început bun!

Sperăm ca această victorie să ne dea un moral bun, să revenim cu victorie şi în campionat, ca să urcăm acolo unde ne este locul. [Despre critici] A fost un moment greu, chiar dacă am experienţă. E clar că a fost o perioadă grea, dar sper să fiu un exemplu pentru jucătorii tineri, să vadă că şi atunci când eşti cu moralul jos, dacă ai încredere în capacităţile tale e posibil să urci foarte repede. Jucătorii, staff-ul au fost toţi alături de mine şi asta mi-a dat putere să trag mai tare la antrenamente şi să îmi aştept rândul”, a declarat Vlad Chiricheş.

Fotbalistul echipei FCSB, Darius Olaru, a declarat joi seară, după meciul cu RFS Riga, din Liga Europa, că el şi colegii săi au câştigat confruntarea “prin calitatea” lor.

“Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa prin aceste goluri şi că am obţinut victoria. Fanii au venit în număr destul de mare şi au meritat această victorie. Ştiam că trebuie să începem cu dreptul. Pe hârtie era cel mai uşor meci. Am câştigat prin calitatea noastră. Am avut şi un gazon mult mai bun”, a spus Olaru la Digi Sport.

Echipa bucureşteană FCSB a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia letonă RFS Riga, în prima etapă din Liga Europa.

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

FCSB – RFS: Elias Charalambous, reacție după victoria echipei sale, din Liga Europa