VIDEO Înregistrare halucinantă cu o mare șefă din USR: Știți ce ușor pot să dau oamenii afară? În 2 secunde

”Auziți și vă cruciți!

Individa care se aude în această înregistrare este Elena Buga , instalată de Allen Coliban directoare la RIAL și, mai nou, candidată USR la un post de parlamentar.

Această formă de viață cu atitudine de stăpână de sclavi este plătită din banii noștri să calce în picioare oameni nevinovați, angajați ai RIAL care încearcă să câștige o pâine onestă.

Oamenii sunt umiliți, concediați de câte ori are ea chef, lăsați pe drumuri fără venituri, târâți prin instanțe de judecată, obligați să-și angajeze avocați și nevoiți să aștepte luni bune deciziile favorabile ale judecătorilor, după care o iau de la capăt.

Ascultați câtă aroganță emană când se laudă că dă afară pe cine vrea ea și nu i se întâmplă nimic! Auziți ce miserupism afișează la finalul înregistrării, când i se atrage atenția că face un abuz!

Înregistrarea aceasta uluitoare vine în contextul în care pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de săptămâna viitoare există 11 proiecte de HCL pentru achiziția de servicii juridice de consultanță, asistență și reprezentare pentru litigiile RIAL.

Așadar, Coliban cere Consiliului Local să-i plătească cu sute de mii de lei din bani publici pe avocații scumpi ai USR pentru procesele generate în mod intenționat de pupila lui de la RIAL! La cheltuielile cu avocații se adaugă sumele compensatorii și daunele pe care toți angajații care au câștig de cauză în litigii de muncă le primesc și care vin tot de la noi, că doar nu aduc Buga și Coliban bani de acasă. Și, cu toate astea, stăpâna de sclavi chiar nu pățește nimic?

Credeți că trebuie să tolerăm așa ceva?”, scrie George Scripcaru.

Auto – Formula 1: Liam Lawson îl înlocuieşte pe Daniel Ricciaardo la echipa Racing Bulls până la finalul sezonului

Uriașa miză a alegerilor din Austria pentru România și Bulgaria: Cine este mare favorit și cum va influența votul aderarea la Schengen