Teleorman: Şoferiţă moartă, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de o maşină care a intrat pe contrasens – FOTO / VIDEO

O femeie în vârstă de 40 de ani a murit, vineri după-amiază, după ce maşina pe care o conducea pe Drumul Naţional 6, în judeţul Teleorman, a fost lovită frontal de un vehicul care a intrat pe contrasens. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate pe câmp.

 

 

Accidentul a avut loc, vineri, pe DN 6, între localităţile Văceni şi Vităneşti din judeţul Teleorman.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 66 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism, din direcţia Alexandria către Bucureşti, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroşat un autoturism condus de o femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Nanov. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii”, informează Poliţia judeţeană Teleorman.

În urma impactului extrem de violent, ambele autoturisme au fost proiectate la câmpul de pe marginea şoselei.

Şoferul care a provocat accidentul a fost şi el rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii consumului de băuturi alcoolice.

Poliţiştii au deschis dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

 

Primăria Bucureşti: S-a făcut recepţia la Pasajul Doamna Ghica / 36 de luni granţie

Arafat, mesaje către prefecţi: Identificaţi persoanele vulnerabile în zonele care au mai fost inundate! Asiguraţi-vă după emiterea de mesaje RO-Alert că primăriile vor merge mai departe cu portavoce şi cu alte mijloace. Nu toată lumea primeşte mesajul