Bucureşti – Incendiu la mai multe containere ăn care locuiau ucraineni / Persoanele care le foloseau s-au evacuat – VIDEO

Pompierii din Bucureşti intervin, vineri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe containere pe Aleea Lacul Morii. Persoanele care foloseau aceste containere, cetăţeni ucraineni, s-au evacuat.

”Incendiu containere, Aleea Lacul Morii. Incendiul se manifestă la mai multe containere, ardere generalizată”, a transmis, vineri, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a preciazt că, din primele verificări, rezultă că persoanele care utilizau aceste containere s-au evacuat.

”Incendiu prezintă posibilităţi de extindere la o clădire P+1 aflată în apropiere. La caz acţionează 8 autospeciale de stingere”, a mai transmis sursa citată.

Pompierii au precizat că incendiul este localizat, dar au ars 12 containere în care locuiau persoane de naţionalitate ucraineană. 

 

 

”Israelul vrea pace” dă asigurări Netanyahu, care denunţă la tribuna ONU ”calomnierea” Israelului, huiduit în timpul discursului şi boicotat. Hamasul a fost aproape eradicat. ”Dacă ne loviţi, vă vom lovi”, ameninţă el Iranul. ONU, ”o farsă dispreţuitoare”

Transgaz a obţinut finanţare de 8,5 milioane euro pentru alimentarea CET Işalniţa şi CET Turceni