Argeş: Salvamontiştii intervin de peste 14 ore pentru salvarea unei persoane care s-a accidentat la coloana vertebrală, în masivul Piatra Craiului/ Elicopterul nu poate interveni din cauza condiţiilor meteo

Salvamontiştii din judeţul Argeş intervin de peste 14 ore pentru recuperarea din masivul Piatra Craiului a unei persoane care s-a accidentat la coloana vertebrală. Intervenţia este extrem de dificilă şi se poate face doar terestru, întrucât elicopterul nu se poate apropia din cauza plafonului de nori.

Potrivit Salvamont România, salvatorii din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţeten Arges intervin pentru acordarea primului ajutor medical, recuperarea şi transportul unei persoane accidentate la coloana vertebrală, în masivul Piatra Craiului, în zona Poiana Închisă.

”Acţiunea durează de peste 14 ore, majoritatea pe timp de noapte, este extrem de dificilă şi se derulează doar terestru întrucât plafonul de nori nu a permis apropierea elicopterului de masiv nici în această dimineaţă”, a precizat sursa citată.

 

Zelenski comemorează 83 de ani de la masacrul de la Babi Iar, o râpă lângă Kiev, unde naziştii au executat peste 30.000 de evrei în 1941. El îl atacă voalat pe Putin

România intră în stare de alertă: S-a activat planul împotriva dezastrului, după ce ANM a anunțat potopul