Fotbal: Accidentarea atacantului Harry Kane nu este gravă, anunţă Bayern Munchen

Accidentarea suferită de Harry Kane, atacantul echipei Bayern Munchen, în derby-ul cu Bayer Leverkusen, disputat sâmbătă, nu este una gravă, existând speranţe că internaţionalul englez va putea evolua în meciul cu Aston Villa din Liga Campionilor, programat miercuri, informează DPA.

Căpitanul Angliei a primit o lovitură la gleznă în cursul meciului încheiat la egalitate, 1-1, pe Allianz Arena între liderul din Bundesliga şi campioana en titre Bayer Leverkusen, fiind înlocuit în finalul reprizei secunde

„Examenele medicale la jucătorul a fost supus duminică au arătat o evoluţie pozitivă” a leziunii sale, Kane urmând „să primească în continuare tratamentul adecvat”. a scris Bayern într-un comunicat.

Clubul bavarez nu precizează dacă englezul va fi apt de joc pentru partida cu Aston Villa, însă Kane şi antrenorul său, Vincent Kompany, şi-au exprimat optimismul în acest sens după meciul cu Leverkusen.

„Mă doare puţin, dar cred că este în regulă. Nu se simte prea rău. Vom vedea ce va fi în zilele următoare. Cred că voi fi acolo”, a spus Kane.

Kompany a declarat la rândul său: „Sper că va putea juca împotriva lui Aston Villa miercuri”.

Harry Kane a marca 10 goluri în şapte meciuri disputate în toate competiţiile de la debutul sezonului, inclusiv patru în partida cu Dinamo Zagreb din prima etapă a Ligii Campionilor, câştigată de Bayern cu scorul de 9-2.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

În Germania se complică tot mai tare situația: Un alt colos al industriei anunță concedieri masive

Lavrov ameninţă Europa, la tribuna ONU, cu o ”aventură sinucigaşă” în cazul unei confruntări cu Rusia alături de Ucraina şi unei primiri ai Ucrainei în NATO