Argeş: Trafic alternativ pe DN7, din cauza unui autocamion răsturnat

Circulaţia rutieră pe DN 7, în judeţul Argeş, a fost blocată şi acum se circulă alternativ, după ce un autocamion cu obiecte de mobilier s-a răsturnat pe şosea din cauza vitezei.

”Poliţiştii rutieri intervin un eveniment rutier ce a avut loc pe DN 7, pe raza comunei Morăreşti, unde un autocamion s-a răsturnat pe partea carosabilă. Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că un bărbat, care conducea un ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, DN7, la km 146 + 700, pe raza comunei Morăreşti, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, s-a răsturnat pe carosabil, blocând ambele sensuri de circulaţie”, a transmis, duminică, IPJ Argeş.

Camionul transportă obiecte de mobilier.

Traficul pe ruta Piteşti – Vâlcea (DN 7), a fost deviat pe DN 73C, prin municipiul Curtea de Argeş. La ora transmiterii acestei ştiri se circulă alternativ.

 

 

Lavrov ameninţă Europa, la tribuna ONU, cu o ”aventură sinucigaşă” în cazul unei confruntări cu Rusia alături de Ucraina şi unei primiri ai Ucrainei în NATO

Etiopienii Milkesa Mengesha şi Tigist Ketema au câştigat maratonul de la Berlin