SURSE Se pregătesc noi candidaturi cu semnături false

Potrivit informațiilor noastre mai multe partide și candidați independenți au probleme mari în a strânge semnăturile necesare pentru candidaturile la alegerile prezidențiale și la alegerile pentru Camera Deputaților și Senatul României.

Diana Șoșoacă, Călin Georgescu, Partidul DREPT condus de fostul europarlamentar Vlad Gheorghe și alții se pregătesc intens pentru a depune candidaturile cu liste de semnături despre care există o suspiciune ridicată că ar fi false.

Sursele noastre susțin că cel puțin reprezentanții celor amintiți deja trei scriu de zor liste de semnături la această oră.

Aceștia ar urma să depună candidaturile, potrivit programării de la Biroul Electoral Central.

200.000 de semnături sunt necesare pentru a candida la prezidențiale. În urmă cu câteva zile, Diana Șoșoacă făcea apeluri disperate pentru ca oamenii să semneze. În privința lui Călin Georgescu și a Partidului DREPT nimeni nu i-a văzut strângând semnături.

Față de rundele de alegeri anterioare, pe lângă  Biroul Electoral Central va funcționa și o unitate mixtă compusă din reprezentanți ai mai multor instituții care vor verifica, prin sondaj, corectitudinea formularelor de semnături.

content-image

Poliţia avertizează asupra unor înşelăciuni online- se promite recuperarea fondurilor pierdute în urma fraudelor cu investiţii

Trafic blocat pe Valea Oltului, de un copac doborât de vânt