Sibiu: Trafic oprit pe o stradă inundată din oraşul Cisnădie; pompierii intervin la faţa locului

Pompierii au fost chemaţi, duminică, să evacueze apa acumulată din cauza ploii pe strada Uzinei din oraşul Cisnădie, traficul în zonă fiind oprit, au anunţat autorităţile.

„În oraşul Cisnădie, poliţiştii rutieri dirijează traficul în zona străzii Uzinei, unde, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri, s-a acumulat apă din cauza precipitaţiilor, ceea ce a dus la restricţionarea circulaţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter.

Apa a acoperit o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, cu o adâncime de 50 de centimetri, potrivit pompierilor.

„Ca urmare a avertizării meteorologice de Cod portocaliu în judeţul Sibiu, pompierii sibieni au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei de pe strada Uzinei din oraşul Cisnădie unde s-a acumulat apa pe o suprafaţă de 200 mp cu adâncime de 50 de cm. Pompierii au intervenit cu o motopompă fiind sprijiniţi de SVSU Cisnădie. Din fericire nu există victime sau persoane asistate medical”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Raluca Marcu. AGERPRES/(AS- autor: Isabela Paulescu, editor: Anamaria Constantin, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa: www.agerpres.ro

Ipswich Town – Aston Villa 2-2

Ciclism: Tadej Pogacar, campion mondial incontestabil