Armata americană a ucis 37 de ”terorişti” în Siria, în atacuri vizând Statul Islamic şi Al-Qaida, anunţă CENTCOM

Forţele armate americane au ucis 37 de ”terorişti” – inclusiv membri ai grupării Hurras al-Din, cu legături cu Statul Islamic (SI) şi Al-Qaida – în două atacuri separate în Siria, anunţă duminică Comandamentul Militar American în Orientul Mijlociu (CENTCOM), relatează AFP.

Primul atac a avut loc la 24 septembrie şi a ucis nouă ”terorişti”, inclusiv un lider de rang înalt al Hurras al-Din, în nord-estul Siriei, anunţă CENTCOM.

Un atac anteror a avut loc la 16 septrembrie, a vizat o tabără de antrenament a grupării jihadiste Statul Islamic şi a ucis alţi 28 de ”terorişti”, inclusiv cel puţin patru lideri, anunţă Comandamentul.

Marcel Ciolacu, vizită în Complexul Studentesc Regie – A verificat starea căminelor, declarându-se multumit de zonele reabilitate, dar nemulţumit de toaletele de pe hol şi camerele mici / Dialog cu studenţii – VIDEO

Un sirian arestat în Germania în urma unor incendii soldate cu 30 de răniţi, inclusiv opt copii, răniţi grav, şi unui atac cu o camionetă la Essen. El a ameninţat trecători cu o macetă. Spune poliţiei că a acţionat aşa după ce l-a părăsit soţia