Augustin Zegrean anunță sfârșitul pentru Klaus Iohannis: Legea a eșuat. Totul s-a închis definitiv

„Acest scenariu, cel al senatorului Klaus Iohannis s-a închis definitiv. Într-un stat eșuat, așa cum este statul român în prezent, un asemenea proiect, la fel de eșuat, nu putea avea altă soartă!”, a declarat Augustin Zegrean pentru bugetul.ro.

„Nu s-au gândit deloc cum să-l facă, cum să-l pună în practică. Asta deși totul a pornit cu intenții de legalitate, nu am nicio îndoială. Chestiunea e că în formula actuală a organizării alegerilor, nu aveai cum să duci proiectul la bun sfârșit. În condițiile în care președintele are mandat până în data de 21 decembrie, cine convoca viitorul parlament? În fața cărui parlament urma să depună jurământul viitorul președinte? Prea multe întrebări fără răspunsuri clare! Adevărul e că anul acesta politicienii nostri s-au dat în stambă!”, a sunat replica lui Augustin Zegrean.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu va candida la alegerile parlamentare. Nu e prima dată când Klaus Iohannis declară acest lucru, însă e primul comunicat asumat oficial de Administrația Prezidențială.

Iată ce a transmis președintele Iohannis:

„Așa cum am declarat în mai multe rânduri, îmi voi încheia mandatul de Președinte al României la termen și nu voi demisiona din funcție. Nu voi candida la alegerile parlamentare din decembrie, indiferent de decizia pe care o va adopta astăzi Biroul Electoral Central. Nu am susținut și nu susțin modificarea legislației electorale în favoarea unei singure persoane”, a transmis acesta printr-un comunicat de presă.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, de la New York, că nu dorește o lege specială pentru el

„Dați-mi voie să lăsăm chestiunea de candidatură sau nu, sau ce facem în perioada următoare pentru o discuție care va avea loc în România, dacă este despre România. Dar despre această lege, pot să vă spun și acum, că pentru mine este foarte clar: nu am dorit o lege pentru mine, nu doresc o lege pentru mine și pot să vă spun cu certitudine că voi avea grijă ca această lege să nu existe. Nu este posibil să se facă o lege pentru o persoană și atunci cred că m-am exprimat foarte clar. Nu va exista această lege și nu doresc eu, personal, să existe”, a spus Klaus Iohannis, la New York.

Marcel Ciolacu: `Nu-mi cereți să-mi fie rușine că am fost revoluționar!`

Ce se întâmplă în corpul nostru atunci când facem sportul pe timp de ploaie