Băsescu iese la rupere: O lasă pe Elena Lasconi din brațe și susține un alt candidat. ‘El este cel mai bun’

 

„Lasconi rămâne favorita mea în acest an”, spunea Traian Băsescu în urmă cu câteva luni, iar în legătură cu Nicolae Ciucă afirma că „România s-a săturat de rezerviști”.

„Puneți-o (n.red pe Lasconi) lângă Ciucă și hai să vorbească amândoi. Vedeți care captează din ei doi publicul. Sau puneți-o pe lângă demagogul ăstălalt, care e premier. Care captează publicul? Ciolacu sau doamna Lasconi? Deci, eu analizez lucrurile din punct de vedere pragmatic”, declara Băsescu, la Digi 24, cu ceva timp în urmă.

Astăzi însă, fostul șef al statului și-a schimbat discursul și spune despre actualul lider PNL că ‘este cel mai bun’.

„Dacă ar fi să aleg dintre toți aceștia, este clar că cel mai potrivit pentru funcția de președinte este Ciucă. Din punct de vedere al experienței în probleme de securitate, al școlilor pe care le-a absolvit, precum și al experienței de viață, el este clar cel mai bun“, a spus Băsescu într-o intervenție la Realitatea PLUS.

Despre Marcel Ciolacu spune însă că este ‘continuatorul lui Ion Iliescu’.

„Marcel Ciolacu încearcă să ne spună că, dacă va ajunge președinte, va fi diferit de Băsescu și Iohannis. Ok, îi doresc să fie diferit, pentru că lucrurile trebuie să evolueze. Dar el nu este continuatorul meu și nici al lui Iohannis; el este continuatorul lui Iliescu, următorul președinte al PSD. Ciolacu trebuie să ne asigure că nu va organiza mineriade, că nu va schimba guvernele aducând minerii și că nu va agresa oamenii în Piața Universității“, a subliniat Băsescu.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Fotbal: Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia

O şoferiţă a murit după ce o maşină a intrat pe contrasens şi a acroşat autoturismul condus de aceasta