Dâmboviţa: Percheziţii domiciliare în Târgovişte, după o bătaie în stradă

Poliţiştii efectuează, vineri dimineaţă, două percheziţii domiciliare în Târgovişte, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală, informează IPJ Dâmboviţa.

Vor fi puse în executare patru mandate de aducere, urmând ca persoanele depistate să fie conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

„Investigaţiile se desfăşoară după ce, la data de 21 august a.c., pe strada Cpt. Tudorică Popescu din Târgovişte, pe fondul unui conflict spontan, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic reciproc şi cu obiecte contondente, iar prin faptele acestora ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. În aceeaşi cauză penală instrumentată, pe bază de ordonanţă, la data de 28 august a.c., un bărbat de 29 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, iar, la data de 23 august a.c., alţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 18 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu şi dispunerea măsurilor prevăzute de lege. AGERPRES/(AS-autor: Cornelia Dumitru, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruştei)

CSM CSU Constanţa s-a calificat în grupele FIBA Europe Cup

Trei morţi şi 14 răniţi într-un atac rusesc la Izmail, în apropierea graniţei cu România