Doi tineri și-au cumpărat casa mult visată, dar au avut un șoc când au deschis frigiderul

 

Atunci când cei doi au început să facă ordine, au observat câteva detalii mai puțin plăcute în comparație cu așteptările.

Chiar din prima zi de mutare, cuplul a fost surprins de descoperirile făcute în noua lor locuință. De exemplu, când au deschis frigiderul, au dat peste păr de câine. Pe platforma Reddit, au împărtășit alte neplăceri întâmpinate în casă, inclusiv starea dezolantă în care a fost lăsată proprietatea. Într-o cameră, au observat că fostul proprietar a bătut cuie în rama ferestrei.

„Am finalizat achiziția ieri! Super! Dar casa e atât de murdară încât am găsit până și păr de câine în frigider. Cred că după ce vânzătorii noștri au avut o vânzare agreată, au încetat să mai facă curățenie după cei trei câini ai lor. Când aspiram dormitorul principal, a trebuit să golesc aspiratorul de patru ori înainte să termin lungimea camerei o dată. De asemenea, am descoperit că au bătut în cuie (de ce?!) rama ferestrei în ceea ce trebuia să fie camera copilului nostru”, a povestit cuplul, în mediul online, arată The Mirror.

 

’13 iulie a fost un miracol’. Melania Trump dezvăluie cum a aflat despre tentativa de asasinat asupra soțului său

Primarul democrat al New Yorkului Eric Adams, inculpat cu privire la corupţie şi finanţare ilegală a campaniei. ”Sunt nevinovat”, declară el în faţa reşedinţei