Fostul internaţional turc Serhat Akin, devenit comentator TV, a fost împuşcat în picior la Istanbul

Fostul internaţional turc Serhat Akin, devenit comentator TV, a fost atacat joi, la Istanbul, el fiind împuşcat în picior. Incidentul a fost condamnat de Federaţia Turcă de Fotbal.

Akin a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a precizat că a fost împuşcat în picior după ce a părăsit un studio TV din cartierul Beykoz, după victoria echipei Fenerbahce, scpr 2-1 în faţa formaţiei Union Saint-Gilloise, în Liga Europa.

„Am aflat cu regret că fostul jucător al echipei naţionale Serhat Akin a fost rănit la picior ca urmare a unui atac armat”, a transmis TFF într-un comunicat. „Condamnăm ferm atacul odios şi îi dorim lui Serhat Akin o recuperare rapidă”.

Fostul fotbalist în vârstă de 43 de ani, care a jucat de 16 ori pentru ţara sa între 2002 şi 2006, a fost transportat la spital pentru tratament.

Postarea pe social media a lui Akin a inclus o fotografie cu glezna şi piciorul său însângerate, însoţită de mesajul „Au tras în picioarele mele după program, ultimul nostru cuvânt este Fenerbahce „.

Fenerbahce, clubul la care Akin şi-a început cariera şi a petrecut cinci ani înainte de a trece la echipa belgiană Anderlecht, a condamnat de asemenea atacul.

„Ne aşteptăm ca autorii să fie aduşi în faţa justiţiei cât mai curând posibil”, a precizat clubul.

Elisabeta Lipă, Victoria Stoiciu, Florin Jianu, pe lista PSD la alegerile parlamentare / Discuţii cu Victor Ponta privind o candidatură, fără nicio decizie / Cristian Popescu Piedone nu se va afla pe lista PSD la Bucureşti – surse

TAROM lansează noi oferte speciale pentru Roma, Belgrad şi Sofia, cu preţuri începând de la 199 de euro