Fotbal: Diego Martinez a demisionat din postul de antrenor al echipei Boca Juniors

Diego Martinez a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Boca Juniors, după eşecul elevilor săi pe terenul formaţiei Belgrano (0-2), sâmbătă, în campionatul de fotbal al Argentinei, informează EFE.

Aceasta este a treia înfrângere consecutivă înregistrată de Boca Juniors, după cele suferite în derby-ul cu River Plate (0-1), pe stadionul La Bombonera, şi în partida cu Racing Club (1-2).

Tehnicianul argentinian, în vârstă de 45 de ani, a condus-o pe Boca în 45 de meciuri, înregistrând 20 de victorii, 15 remize şi 10 înfrângeri.

Cu Diego Martinez pe bancă, clubul din Buenos Aires s-a oprit în semifinalele Cupei Ligii profesioniste argentiniene, fiind eliminat totodată în optimile de finală ale competiţiei continentale Copa Sudamericana, de echipa braziliană Cruzeiro.

Până la numirea unui nou antrenor, conducerea clubului Boca Juniors a decis ca interimatul să fie asigurat de Mariano Herron, antrenorul echipei de rezerve.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Bucureştenii pot vedea cu ajutorul unei hărţi digitale cât de verde este zona în care trăiesc

Guvernul Meloni ia în calcul recurgerea la castrarea chimică în cadrul unui proiect de lege a securităţii promovat de Liga