Fotbal: Messi a marcat pentru Inter Miami în MLS

Starul argentinian Lionel Messi a marcat unicul gol al echipei sale, Inter Miami, care a terminat la egalitate în pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Charlotte FC, sâmbătă, într-un meci din Major League Soccer MLS).

Charlotte a deschis scorul în repriza secundă, prin polonezul Karol Swiderski (57), Messi reuşind să restabilească egalitatea zece minute mai târziu, cu o execuţie spectaculoasă.

Starul argentinian, în vârstă de 37 de ani, a marcat cu această ocazie al 15-lea său în 16 apariţii în Liga nord-americană de fotbal de la debutul sezonului. În finalul jocului, Messi a primit un cartonaş galben pentru proteste, după ce i-a reproşat arbitrului neacordarea unui penalty.

Inter Miami putea obţine victoria în timpul adiţional, când uruguayanul Luis Suarez a ratat o mare ocazie de gol.

Într-un alt meci disputat sâmbătă, echipa Columbus Crew, cu mijlocaşul român Alexandru Măţan printre titulari, a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia DC United. Măţan a rămas pe teren până în minutul 78, când a fost înlocuit de Derrick Jones.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

UPDATE – Cea mai mare parte a ţării, sub Cod galben şi portocaliu de ploi şi intensificări ale vântului/ Judeţul Galaţi va fi sub Cod roşu de ploi torenţiale şi abundente/ Cod roşu de inundaţii, în Vaslui şi Galaţi/ Măsurile şi recomandările autorităţilor

Proiect de lege iniţiat de USR, prin care imobilele pentru care s-au folosit 30% materiale reciclate nu vor mai plăti impozite locale 3 ani