Grindeanu cere constructorilor de pe Loturile 1 şi 2 din Autostrada Ploieşti-Buzău ”să se mobilizeze mai bine în punctele critice”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a cerut joi constructorilor de pe Loturile 1 şi 2 din Autostrada Ploieşti-Buzău „să se mobilizeze mai bine în punctele critice”, în aşa fel încât ambele loturi să poată fi deschise la sfârşitul lunii noiembrie.

„Am verificat astăzi stadiul lucrărilor pe Loturile 1 şi 2 din Autostrada Ploieşti-Buzău (63,25 km), parte a A7. Le-am solicitat constructorilor să se mobilizeze mai bine în punctele critice (pasajele de la km 7 şi km 38), pentru ca ambele loturi să poată fi deschise la sfârşitul lunii noiembrie! În plus, le-am cerut să ia toată măsurile pentru ca Nodul Dumbrava să fie finalizat tot la sfârşitul lui noiembrie, astfel încât să putem face conexiunea între Autostrada A3 (Bucureşti-Ploieşti) şi această secţiune a Autostrăzii A7, între Dumbrava şi Pietroasele”, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că până la finalizarea Lotului 3 (Pietroasele-Municipiul Buzău) al Autostrăzii Ploieşti-Buzău descărcarea de pe primele două loturi ale acestei autostrăzi se va face la km 47,8, în formulă provizorie, în DN2 şi DN1B.AGERPRES/(AS – editor: Mariana Nica, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Premier League a amânat pentru 2025 tehnologia semiautomată a ofsaidului

Polo: Dinamo Bucureşti – Team Strasbourg, scor 13-15, în primul meci din preliminariile LEN Euro Cup