Harghita: Scandal în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc; 7 bărbaţi, duşi la poliţie

Un scandal a izbucnit vineri între mai multe persoane în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc, şapte bărbaţi fiind încătuşaţi şi duşi la poliţie.

”În această după-amiază, în jurul orei 16,45, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc ar fi izbucnit un scandal între mai multe persoane. În mai puţin de 5 minute, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de ordine publică, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, care au intervenit şi au aplanat conflictul”, informează IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, 7 bărbaţi au fost depistaţi, încătuşaţi şi conduşi la sediul Poliţiei din Miercurea-Ciuc.

Din primele cercetări rezultă că scandalul ar fi izbucnit în urma unui conflict spontan.

”Menţionăm faptul că persoanele implicate nu s-au agresat fizic şi nu au distrus bunuri sau valori”, a arătat Poliţia.

În prezent, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea tuturor participanţilor la scandal, stabilirea activităţii infracţionale a persoanelor implicate, administrarea probatoriului necesar şi luarea măsurilor legale, în cauză urmând a fi întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES/(AS – autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Antonia Niţă, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

Andrei Năstase: Voi fi un președinte dedicat poporului moldovean!

Strategie Grains: România va avea cea mai slabă recoltă de floarea soarelui din ultimii 15 ani