Mehedinţi: Razie de amploare în localitatea Cujmir

Poliţiştii din Mehedinţi au executat, vineri dimineaţa, o acţiune cu efective mărite pe raza localităţii Cujmir pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică.

Potrivit IPJ Mehedinţi, scopul activităţilor îl reprezintă prevenirea şi combaterea oricăror fapte cu violenţă pe stradă, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, dar şi depistarea participanţilor la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

„Echipele mixte, formate din poliţişti de la ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, rutieră, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează controale asupra autovehiculelor, dar şi verificări în baruri şi localuri publice. Astfel de activităţi vor continua şi în perioada următoare, în întreg judeţul Mehedinţi, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pentru toţi cetăţenii”, informează IPJ Mehedinţi. AGERPRES/(AS – autor: Maria Mitrică, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Hunedoara: Un clujean, salvat dintr-o zonă foarte periculoasă a Masivului Retezat

Norvegia a emis un mandat internaţional de căutare a unei persoane care ar avea legătură cu pagerele care au explodat în Liban. Bărbatul ar fi dispărut săptămâna trecută în timp ce se afla într-o deplasare de lucru în Statele Unite