Primăria Bucureşti: S-a făcut recepţia la Pasajul Doamna Ghica / 36 de luni granţie

Primăria Bucureşti anunţă, vineri, că s-a făcut recepţia lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica, iar investiţia are o perioadă de garanţie de 36 de luni.

”Comisia de recepţie din care au făcut parte specialişti din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii a finalizat procedurile de recepţie la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiţii «Pasaj Doamna Ghica, sector 2»”, a transmis, vineri, Primăria Bucureşti.

Sursa citată a rpecuzat că perioada de garanţie este de 36 de luni de la recepţia la terminarea lucrărilor.

”La verificările comisiei au mai fost prezenţi reprezentanţi ai ADP sector 2, ai STB, un proiectant al Trustului de Clădiri Metropolitane Bucureşti, de la Compania Municipală Energetica Servicii Bucureşti, Administraţia Străzilor şi Distrigaz Sud Reţele. Pasajul Doamna Ghica face legătura între cartierele Pipera şi Pantelimon, este parte importantă a inelului median şi asigură continuitatea traficului pe strada Doamna Ghica, peste şoseaua Colentina. Are 4 benzi, dispuse pe două sensuri de mers”, a mai transmis Primăria Capitalei.

 

 

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă le-a cerut liderilor de filiale să aibă în vedere realizarea majorităţilor de dreapta, la preluarea noilor mandate, ceea ce se urmăreşte şi la Primăria Capitalei, unde există deja discuţii

Teleorman: Şoferiţă moartă, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de o maşină care a intrat pe contrasens – FOTO / VIDEO