PSD a inițiat planul pentru viitoarea guvernare: Se pregătește strategia pentru viitorul Guvern

”Partidul Social Democrat va organiza, în cursul săptămânii viitoare, o serie de consultări cu sindicate şi cu patronate reprezentative din toate sectoarele economice. Consultările vor începe luni, 30 septembrie 2024, de la ora 10.00, la sediul central al PSD”, se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică, de formaţiune.

Discuţiile vor fi coordonate de prim-vicepreşedintele Sorin Grindeanu şi de preşedintele Consiliului Naţional, Mihai Tudose.

Astfel, PSD va consulta principalii actori din domeniul social şi economic, în vederea elaborării programului de guvernare pe care îl va prezenta cetăţenilor, în contextul alegerilor parlamentare.

”PSD îşi va structura, la fel ca până în prezent, programele şi politicile publice pe care le va propune românilor pe baza unor principii precum: ⁠dezvoltarea economiei, bazată pe investiţii; ⁠creşterea veniturilor românilor – cu accent pe salariaţii cu venituri mici şi medii; ⁠protejarea puterii de cumpărare; ⁠protejarea pensionarilor; ⁠protejarea familiilor cu mai mulţi copii. PSD a dovedit că are capacitatea şi expertiza tehnică necesare pentru a propune românilor programe bine fundamentate şi politici publice. PSD va susţine în continuare politicile sociale care răspund la problemele cele mai presante ale cetăţenilor cu venituri medii şi familiile cu copii, aşa cum a făcut-o de fiecare dată când s-a aflat la guvernare”, scrie în comunicat.

Sursa: www.stiripesurse.ro

A intrat cu pistolul în sediul AUR și apoi a fixat insistent ținta: Bărbatul a sunat de urgență la poliție

Celta Vigo şi Girona au terminat la egalitate, scor 1-1