TAROM lansează noi oferte speciale pentru Roma, Belgrad şi Sofia, cu preţuri începând de la 199 de euro

TAROM lansează noi oferte de călătorie pentru acest sezon de toamnă şi propune trei destinaţii, Roma, Belgrad şi Sofia, la preţuri promoţionale, începând de la 199 de euro, informează vineri compania aeriană.

Perioada de vânzare a biletelor este 27 – 29 septembrie 2024, iar perioada de călătorie, 15 octombrie – 15 noiembrie 2024 (data ultimului retur), în limita locurilor disponibile. Oferta TAROM include biletul de avion dus-întors, toate taxele, bagaj de cală, check-in gratuit şi un bagaj de mână de 8 kg.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi, în limita locurilor disponibile.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA). AGERPRES/(AS – autor: Cristian Anghelache, editor: Mariana Nica, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Fostul internaţional turc Serhat Akin, devenit comentator TV, a fost împuşcat în picior la Istanbul

Bugetul ”Casa Verde Fotovoltaice”, alocat Regiunii Nord-Vest, s-a epuizat în două minute de la debutul înscrierilor