Tenis: Jessica Pegula s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Beijing

Jucătoarea american de tenis Jessica Pegula, favorita numărul 2 a turneului WTA 1.000 de la Beijing, a învins-o duminică în trei seturi, 6-7 (9/11), 6-1, 6-2, pe rusoaica Veronika Kudermetova şi s-a calificat în optimile de finală ale acestei competiţii, dotată cu premii totale de 8.955.610 dolari.

Partida dintre Pegula şi Kudermetova s-a disputat pe terenul central al complexului sportiv din capitala Chinei şi a durat două ore şi 39 de minute de joc.

Pegula o va avea ca adversară în turul următor pe spaniola Paula Badosa, cap de serie numărul 15, care a dispus în două seturi simetrice, 7-5, 7-5, de Rebbeca Sramkova din Slovacia.

La ediţia din acest an a turneului de la Beijing nu participă deţinătoarea trofeului, poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial.

Rezultate – turul 3:
Iulia Starodubţeva (Ucraina) – Elina Avanesian (Armenia) 6-3, 6-1
Magdalena Frech (Polonia/N.23) – Diana Şnaider (Rusia/N.12) 0-6, 6-3, 6-4
Paula Badosa (Spania/N.15) – Rebecca Sramkova (Slovacia) 7-5, 7-5
Jessica Pegula (SUA/N.2) – Veronika Kudermetova (Rusia/N.32) 6-7 (9/11), 6-1, 6-2
Shuai Zhang (China) – Greet Minnen (Belgia) 6-2, 6-3
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Ministrul Mediului a inspectat Barajul Săcele din judeţul Braşov, urmând să ajungă şi la Stupini şi apoi în judeţul Sibiu: Ne dorim ca la finalul acestei perioade să constatăm că am diminuat la maximum posibilele pagube şi să nu pierdem nicio viaţă

UPDATE – Autorităţile din Galaţi dispun evacuarea tuturor persoanelor care locuiesc în apropiere de albia râurilor şi în zonele inundabile/ Cursurile, suspendate luni în 22 de localităţi/ La Slobozia Conachi a început evacuarea celor cu dizabilităţi