Un agent Secret Service, acuzat de agresarea sexuală a unei membre a echipei de campanie a lui Harris. Agentul, trimis în concediu pe timpul anchetei. El este acuzat că a pipăit-o, beat, într-o cameră de hotel, la Green Bay, în Wisconsin, în prezenţa unor

Un agent american din cadrul Secret Service a fost trimis în concediu forţat cel puţin pe timpul unei anchete împotriva sa, după ce a fost acuzat de către o membră a echipei de campanie a vicepreşedintei Kamala Harris de agresiune sexuală, la care ar fi fost martore mai multe persoane, iar arma şi insigna i-au fost confiscate, scrie presa americană.

Potrivit biroului candidatei democrate la preşeidnţia americană, agentul vizat de acuzaţii era beat la momentul faptelor.

El făcea parte dintr-o echipă de protecţie însărcinată la Green Bay, în Wisconsin, să pregăească venirea vicepreşedintei în campanie împreună cu mai mulţi membri ai personalului lui Harris.

După o zi de muncă şi o cină bine stropită cu alcool, agentul special respectiv şi mai mulţi angajaţi au intrat în camera de hotel a unei angajate a echipei Kamalei Harris.

Bărbatul vizat de acuzaţii ”a forţat mâna angajatei şi a pipăit-o în treacăt, fapte cărora celelelte persoane le-au fost martore”, potrivit Real Clear Politics.

Secret Service a reiterat la ABC News că ”cere personalului său să respecte cele mai stricte norme. Angajatul a fost plasat în concediu administtrativ în aşteptarea rezultatelor anchetei”.

”Noi nu tolerăm nicio abatere sexuală. Responsabili de rang înalt din cadrul OVP (biroul vicepreşedintei) au fost alertaţi de USSS cu privire la un incident implicând un agent şi au fost informaţi că USSS a deschis o anchetă. Biroul vicepreşedintei nu va divulga alte informaţii”, aa anunţat într-un comunicat un purtător de cuvânt al Serviciului.

USR a sesizat Comisia Europeană pentru clarificări, acuzând că noua lege a pensiilor nu respectă PNRR

”Israelul vrea pace” dă asigurări Netanyahu, care denunţă la tribuna ONU ”calomnierea” Israelului, huiduit în timpul discursului şi boicotat. Hamasul a fost aproape eradicat. ”Dacă ne loviţi, vă vom lovi”, ameninţă el Iranul. ONU, ”o farsă dispreţuitoare”