UPDATE Accident între două autoturisme și un microbuz, pe DN1: Trafic blocat între Sibiu și Brașov

content-image

UPDATE, ora 16.45

Primele cercetări arată că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, într-o curbă la dreapta, la urcarea pe Hula Bradului, o femeie în vârstă de 34 de ani, din județul Bacău, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Șelimbăr, mașină pe care a proiectat-o apoi într-un microbuz marfă, condus tot spre Sibiu de către o femeie în vârstă de 48 de ani, din județul Alba.

În urma coliziunii patru persoane au fost rănite, respectiv șoferii autoturismelor și doi pasageri, câte unul din fiecare mașină.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este oprită temporar pe DN 1 Brașov-Sibiu, în zona localității Veștem, județul Sibiu, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.

SAJ anunță că a dus la spital trei persoane rănite: un bărbat de 45 de ani cu traumatism de picior și braț, un bărbat de 35 de ani cu traumatism la braț și la coloana lombară și un bărbat de 34 de ani cu traumatism abdominal.

Echipajul ISU a dus la spital o femeie de 65 de ani, care a suferit un traumatism la picior.

La Liga: Celta Vigo şi Girona au terminat la egalitate, scor 1-1

Se ‘deschid porțile Iadului în Orientul Mijlociu’: Iranul amenință cu declanșarea unui război de proporții