UPDATE – Bucureşti: Incendiu la mai multe containere în care locuiau ucraineni / Persoanele care le foloseau s-au evacuat / Un minor a primit îngrijiri medicale – VIDEO

Pompierii din Bucureşti intervin, vineri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe containere pe Aleea Lacul Morii. Persoanele care foloseau aceste containere, cetăţeni ucraineni, s-au evacuat.

UPDATE:  ”Incendiul a fost stins. Au fost identificate 31 de persoane care locuiau in containerele respective. Dintre acestea, pentru un minor expus la fum a fost acordat primul ajutor, este în afara oricarui pericol, nu necesită transport la spital”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Incendiu containere, Aleea Lacul Morii. Incendiul se manifestă la mai multe containere, ardere generalizată”, a transmis, vineri, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a preciazt că, din primele verificări, rezultă că persoanele care utilizau aceste containere s-au evacuat.

”Incendiu prezintă posibilităţi de extindere la o clădire P+1 aflată în apropiere. La caz acţionează 8 autospeciale de stingere”, a mai transmis sursa citată.

Pompierii au precizat că incendiul este localizat, dar au ars 12 containere în care locuiau persoane de naţionalitate ucraineană. 

 

 

Întreceri neautorizate cu motocicletele, în apropierea unui liceu din Bârlad – Trei tineri au fost sancţionaţi – VIDEO

Numărul copiilor cu părinţi plecaţi în străinătate s-a redus cu peste 14 procente anul acesta. ”Foarte multe familii s-au întors în România, au văzut că pot să îşi câştige existenţa şi aici”, afirmă preşedintele ANPDCA