UPDATE ISUBIF: Incendiul de pe Aleea Lacul Morii a fost stins; un minor a primit îngrijiri medicale

Incendiul izbucnit vineri pe Aleea Lacul Morii, care a afectat 12 containere în care locuiau persoane de naţionalitate ucraineană, a fost stins, un minor primind îngrijiri medicale după ce a fost expus la fum.

”Incendiul a fost stins. Au fost identificate 31 de persoane care locuiau în containerele respective. Dintre acestea, pentru un minor expus la fum a fost acordat primul ajutor. Este în afara oricărui pericol, nu necesită transport la spital”, a informat ISUBIF.

Un incendiu a izbucnit vineri pe Aleea Lacul Morii, flăcările cuprinzând mai multe containere în care locuiau persoane de naţionalitate ucraineană.

La caz au acţionat 8 autospeciale de stingere. 

 

ORA 18:31 ISUBIF: Incendiu pe Aleea Lacul Morii; mai multe containere în care locuiau ucraineni, cuprinse de flăcări  

 

Un incendiu a izbucnit vineri pe Aleea Lacul Morii, flăcările cuprinzând mai multe containere în care locuiau persoane de naţionalitate ucraineană.

Potrivit ISUBIF, există posibilitatea de extindere a focului la o clădire aflată în apropiere.

În zonă sunt degajări mari de fum.

”Incendiul se manifestă la mai multe containere, ardere generalizată. Din primele verificări rezultă că persoanele care utilizau aceste containere s-au evacuat. Incendiul prezintă posibilităţi de extindere la o clădire P+1 aflată în apropiere”, precizează sursa citată.

La caz acţionează 8 autospeciale de stingere.

Ulterior, pompierii au anunţat că incendiul a fost localizat.

Au ars 12 containere în care locuiau persoane de naţionalitate ucraineană. AGERPRES/(AS – autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ady Ivaşcu)

 

***UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei. 

Sursa: www.agerpres.ro

Strategie Grains: România va avea cea mai slabă recoltă de floarea soarelui din ultimii 15 ani

Ionuţ Stroe, despre demersurile privind plata de către familia Iohannis a banilor din chirii, în urma procesului: Dacă există o hotărâre judecătoarească trebuie, bineînţeles, pusă în aplicare, fără comentarii. Nu e nevoie de opinia PNL sau PSD