VIDEO Intervenție televizată a lui Netanyahu: ‘Ne-am reglat conturile’

La revenirea sa de la New Yok, unde s-a adresat vineri inamicilor ţării sale pe un ton marţial, Netanyahu a declarat: „Suntem hotărâţi să continuăm să-i lovim pe inamicii noştri”.

Premierul Benjamin Netanyahu a afirmat, de asemenea, că Israelul şi-a „reglat conturile” prin eliminarea liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, ucis într-un atac aerian, vineri, la Beirut.

„Ne-am reglat conturile cu persoana responsabilă de uciderea a nenumăraţi israelieni şi a numeroşi cetăţeni din alte ţări, între care sute de americani şi zeci de francezi”, a declarat premierul israelian într-o intervenţie televizată, o referire la atentatele comise la Beirut în 1983, adăugând că Israelul a atins „ceea ce pare a fi un punct de cotitură istoric” în lupta împotriva „inamicilor” săi.

Citește și: Cine ar putea să fie succesorul lui Nasrallah la șefia Hezbollah

Armata israeliană a afirmat sâmbătă că „eliminarea” liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, „face lumea mai sigură” şi a insistat asupra faptului că va continua să elimine şi alţi comandanţi ai mişcării islamiste armate, relatează AFP.

„Nasrallah a fost unul dintre cei mai mari inamici ai statului Israel din toate timpurile… Eliminarea lui face lumea mai sigură”, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei, contraamiralul Daniel Hagari, în cursul unei conferinţe de presă televizate, la o zi după atacul în care a fost ucis liderul Hezbollah, în suburbiile sudice ale Beirutului.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Descoperire medicală revoluționară: un medicament ‘complet diferit’ împotriva schizofreniei a fost autorizat în SUA

R. Moldova: Două persoane care au vandalizat sediile Guvernului şi Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, arestaţi pentru 20 de zile. Ei ar fi fost recrutaţi şi instruiţi de Moscova