32 de pompieri au plecat în misiune în judeţul Galaţi, în sprijinul comunităţilor afectate de inundaţii

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, cei 32 de pompieri au pornit în misiune cu două microbuze de transport personal şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

„Pompierii harghiteni vor contribui la efortul comun al structurilor de intervenţie din toată ţara, în vederea minimalizării pagubelor produse de inundaţii. Printre misiunile ce le vor fi încredinţate se numără evacuarea mâlului din locuinţe, curţi şi subsoluri, curăţarea drumurilor locale de aluviunile aduse de ape pentru a asigura accesul spre casele oamenilor şi evacuarea bunurilor cetăţenilor”, a transmis sursa citată.

ISU Harghita a mai informat că este al treilea contingent de salvatori care merge în misiune în judeţul Galaţi, primele două fiind formate din câte 52 de pompieri.

Fostul premier britanic Boris Johnson încalcă protocolul regal vorbind în cartea sa de memorii despre cauza morţii Reginei Elizabeth a II-a

Moștenitorii BMW și familia Porsche ‘au sărăcit’. Fondatorul Lidl conduce detașat topul celor mai bogați dintre bogați din Germania