35 de răniți într-un presupus atac terorist în apropiere de Tel Aviv. Civilii l-au împușcat pe șofer

Primele elemente ale anchetei indică faptul că un autobuz s-a oprit la o staţie pentru a lăsa pasageri. Un camion a lovit atunci autobuzul şi pasagerii„, a precizat poliţia într-un comunicat.

Civili de la faţa locului l-au împuşcat pe şofer şi l-au neutralizat”, a adăugat poliţia.

La ora 10:08 (08:08 GMT), am primit o informare (…) despre un camion care a lovit o staţie de autobuz de pe bulevardul Aharon Yariv din Ramat Hasharon (oraş la nord de Tel Aviv – n.r.). Serviciile de salvare tratează în prezent zeci de victime la faţa locului„, a anunţat anterior, într-un comunicat, Magen David Adom (MDA), echivalentul israelian al Crucii Roşii.

MDA a precizat că șase persoane rănite în stare gravă au fost evacuate spre spitale din regiune.

Conform unor imagini ale AFP, mai multe ambulanţe erau la faţa locului în jurul camionului, a cărui cabină a fost avariată, precum şi efective de poliţie şi cel puţin un elicopter care asigură supravegherea aeriană.

Site-ul de ştiri ynet a relatat că a fost deschisă o investigaţie pentru un posibil atac.

Israelul organizează duminică ceremonii pentru prima comemorare ebraică a datei de 7 octombrie 2023, ziua atacului fără precedent al Hamas pe teritoriul israelian, care a declanşat războiul în desfăşurare din Fâşia

VIDEO Discursul care îți taie răsuflarea al directoarei școlii unde vii copil și pleci om. Incredibila poveste a profesoarei care a schimbat viața multor copii

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active de 149,95 miliarde lei, în septembrie