Coliziune între două maşini şi un TIR, pe DN 16, în judeţul Cluj / Un bărbat a murit, altul fiind transportat la spital / Trafic alternativ – FOTO

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a murit, iar altul a fpstb rănit, marţi, în urma coliziunii dintre două maşini şi un TIR. Accidentul s-a profus pe DN 16, în judeţul Cluj.

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu şi al Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin la un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Căianu Mic, comuna Căianu.

”La faţa locului au ajuns trei autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD, din cadrul Punctului Aromedical Jibou. Pompierii au asigurat accesul către o persoană încarcerată într-unul dintre autoturismele avariate, acesta din urmă fiind răsturnat în afara părţii carosabile. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, nu prezenta semnale vitale, astfel încât s-a impus extragerea de urgenţă şi aplicarea imediată a manevrelor de resuscitare”,a  transmis ISU Cluj.
Sursa citată a precizat că bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

De asemenea, la locul accidentului un al doilea bărbat a primit primul ajutor calificat şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Centrul Infotrafic a transmis că în accident au fost implicate un autotren şi două autoturisme, circulaţia se desfăşoară dirijat, alternativ, pe DN 16 Cluj-Napoca – Reghin, în zona localităţii Căianu Mic.  

 

Ungaria va bloca fonduri UE pentru statele membre cât timp Kievul nu va permite tranzitul petrolului de la Lukoil

Rareş Bogdan, despre afirmaţia Elenei Lasconi privind curăţenia din PNL: Uşor obraznică. Eu o invit să îşi vadă de treabă şi de lungul nasului în propriul partid, să ne lase partidul în pace