Handbal: Supercupa României se va disputa în sistem Final Four, la Piteşti

Miercuri a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din Supercupa României, la feminin şi masculin, programată în sistem Turneu Final Four, la Piteşti.

Supercupa la handbal feminin va avea loc în 22-23 august, iar conform tragerii la sorţi de miercuri, în semifinale se vor duela Rapid Bucureşti – Gloria Bistriţa şi Dunărea Brăila – CSM Bucureşti. Meciurile vor avea loc în 22 august, iar finala pentru trofeu o zi mai târziu.

La masculin este prevăzut acelaşi sistem, însă în intervalul 24-25 august. În semifinale vor juca Minaur Baia Mare – Potaissa Turda, respectiv CSM Constanţa – Dinamo Bucureşti. Finala pentru trofeu va avea loc în 25 august.

 

Centrul de Soluţionare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar anunţă că a primit peste 2.100 de cereri de negociere cu băncile şi IFN-urile. IFN-urile nu au acceptat spre negociere niciuna dintre cele 620 de cereri care le-au fost adresate

Nicolae Ciucă: Se discută despre impozitul progresiv, ca măsură fiscală pentru planul fiscal bugetar viitor şi susţinerea cotei unice, pe care PNL o consideră o linie roşie / Măsurile vizează reducerea cheltuielilor bugetare cu până la 5 miliarde