Percheziţii în municipiul Brăila, pentru găsirea de probe sau corpuri delicte în dosarul uciderii femeii medic stomatolog

Poliţiştii şi procurorii au făcut, joi, trei percheziţii la adrese din municipiul Brăila, pentru a găsi noi probe sau corpuri delicte în dosarul care vizează uciderea femeii medic stomatolog care a fost găsită moartă în cabinetul său.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a transmis, joi, precizări în dosarul de omor calificat asupra femeii medic stomatolog din municipiul Brăila.

Astfel, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila – Serviciul de Investigaţii Criminale, au făcut, joi, începând cu ora 6.00, trei percheziţii domiciliare în locaţii private din municipiul Brăila, în scopul identificării unor posibile mijloace materiale de probă ori corpuri delicte care să suplimenteze probatoriul administrat în cauză.

”Informarea detaliată asupra procedeelor probatorii desfăşurate afectează ancheta penală şi nu pot fi date publicităţii, însă imediat ce stadiul cercetărilor va permite informarea publicului, se va emite un comunicat cu informaţii suplimentare. Cercetările continuă prin administrarea tuturor mijloacelor de probă apreciate a fi concludente, pertinente şi utile cauzei, cu respectarea dreptului la apărare şi a celorlalte principii fundamentale ale procesului penal”, au precizat reprezentanţii Parchetului.

O femeie, medic stomatolog în municipiul Brăila, a fost găsită moartă, în seara de 16 iulie, în cabinetul său. Poliţiştii afirmau că ea avea urme de violenţă, fiind declanşată o anchetă.

”La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violenţă a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.
 
Acolo au ajuns procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila şi echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, pentru cercetări.
 
Potrivit presei locale, este vorba despre femeia care deţinea cabinetul stomatologic. Ea ar fi fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit.

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe femeie a fost prins.

”Felicit poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat dificilul caz de crimă de la Brăila, l-au identificat şi reţinut pe autorul crimei într-un timp remarcabil de scurt raportat la împrejurări”, se arăta într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă seară, de ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Alina Gorghiu, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei: Vă cer sprijinul în continuare pentru aducerea în ţară a celor care fug de justiţia românească, prioritatea zero a mandatului meu. Realizarea acestui obiectiv este esenţială pentru imaginea României

„The Seed of the Sacred Fig”, premiat anul acesta la Cannes, va deschide cea de-a 21-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film ANONIMUL