Primarul ales din Ploieşti: Sunt câţiva politruci în Primărie care trebuie să dispară

Mihai Poliţeanu, primarul ales al municipiului Ploieşti, a afirmat, sâmbătă, că va continua dialogul cu oamenii din oraş şi după preluarea mandatului, aceasta fiind prima măsură după inslalarea în funcţie. Apoi, va discuta şi cu angajaţii din primărie pentru a-i asigura că nu îşi vor pierde posturile, cu excepţia ”unor politruci care trebuie să dispară”.

Întrebat sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, care este prima măsură pe care o va lua în calitate de primar, Mihai Poliţeanu a arătat că principala sa preocupare va fi dialogul.

”Să vorbesc cu oamenii. Mi se pare foarte important. Bine, să vorbesc cu oamenii din două perspective. Să continui să vorbesc cu cetăţenii Ploieştiului aşa cum am făcut-o în ultimii doi ani şi jumătate, probebil frecvenţa va fi mai redusă pentru că majoritatea activităţilor va fi în interiorul primăriei. Cât am fost parlamentar, am fost de cel puţin două ori pe săptămână, în medie, în stradă, vorbind cu oamenii, încercând să rezolv probleme cu instrumente de natură civică. Dar vreau să continui, chiar dacă la o frecvenţă mai redusă, întâlnirile cu ploieştenii. Şi de asemenea, vreau să discut cu angajaţii primăriei, pentru că cel puţin în ultimii 4 ani au fost complet terorizaţi de actualul primar. Sunt speriaţi pentru că aşteptarea lor este ca după fiecare set de alegeri să fie oameni daţi afară, sunt tot felul de schimbări, sunt aduşi tot felul de politruci. Vreau să îi asigur că nu mă duc să îi dau afară, chiar dacă sunt angajaţi acolo pe filieră PNL, pe filieră PSD. Ştiu cum a fost, ştim cu toţii, asta a fost realitatea, nu mă interesează. Vreau să producă rezultate şi să răspundă pentru eventuala lipsă a rezultatelor”, a precizat primarul ales al municipiului Ploieşti.

De asemenea, Mihai Poliţeanu s-a referit şi la unii ”politruci” cărora le-a transmis că vor trebui să plece din Primărie.

”Evident că sunt şi câţiva politruci pe acolo care trebuie să dispară, care sunt clar înfipţi acolo, fără niciun fel de competenţe. Vreau să îi atrag pe angajaţi într-un proiect comun, să simtă şi ei că sunt într-un proiect comun.Dacă trăim într-o nepăsare sau într-o  relaţie de adversitate, aşa cum se întâmplă acum între primar şi întreg aparatul administrativ, atunci nu avem nicio şansă să schimbăm Ploieştiul şi să îl ducem pe o linie de plutire”, a mai spus Mihai Poliţeanu.

 

 

Mihai Poliţeanu, independentul ales primar al municipiului Ploieşti, afirmă că, deşi pentru echipa sa victoria nu a fost o surpriză, pentru ceilalţi a fost: Exista convingerea că nu am nicio şansă / Campania la firul ierbii a fost secretul victoriei

Mihai Poliţeanu: Îmi doresc să fie o majoritate construită împreună sau în jurul partidului local care m-a susţinut / Vreau să creez o majoritate fără PSD şi PNL / Iulian Dumitrescu şi Andrei Volosevici s-au măcinat într-un conflict perpetuu