JO-canotaj: Ionela Cozmiuc – Suntem aici pentru un singur lucru, să câştigăm!

Canotoarea Ionela Cozmiuc a declarat, duminică, după ce alături de Gianina van Groningen s-a calificat în semifinale la dublu vâsle categorie uşoară, că se află la Paris cu un singur scop, să câştige medalia de aur.

”Suntem aici pentru un singur lucru, să câştigăm! Ne vom bucura de fiecare moment şi vom lupta cu fiecare bucăţică de suflet şi energie pentru acest vis!” , a declarat Ionela Cozmiuc.

 
”E o atmosferă impresionantă, mă motivează faptul că am familia aici, au venit să ne vadă, a fost perfect azi pentru noi, şi, putem şi mai bine!”, a spus Gianina van Groningen.
 
Canotoarele Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen s-au calificat în semifinalele probei de dublu vâsle feminin categorie uşoară (LW2x),, după ce au câştigat seria în care au evoluat.
 

 

Eveniment pentru marcarea a 118 ani de la înfiinţarea Serviciului de Ambulanţă, la Braşov – Defilare cu 60 de echipaje / Rafila: Ambulanţa, pilonul principal al asistenţei medicale prespitaliceşti / Rogobete: Voi sunteţi sistemul integrat!

Ionuţ Stroe, după ce Tanczos Barna a afirmat că maghiarii ”vor fi mai aproape de autonomie”: Cu cât vor fi „mai aproape” de tema autonomiei, cu atât vor fi mai departe de viitoarea guvernare