JO: Un comentator Eurosport, exclus din echipa de la Paris din cauza unor remarci sexiste – VIDEO

Jurnalistul britanic Bob Ballard nu va mai comenta la Jocurile Olimpice din 2024. Comentatorul Eurosport a fost suspendat de postul de televiziune după ce a făcut remarci sexiste în urma victoriei ştafetei feminine a Australiei la 4×100 m liber, sâmbătă.

În timp ce cvartetul format din Mollie O’Callaghan, Shayna Jack, Emma McKeon şi Meg Harris făcea turul Arenei Defense din Paris cu medaliile lor de aur, jurnalistul a spus. ”Ei bine, femeile tocmai au terminat. Ştiţi cum sunt femeile… stau, discută, se machiază”.

Afirmaţie care a provocat rapid o reacţie din partea internauţilor, înainte ca angajatorul ei să emită o declaraţie în care regretă ”un comentariu nepotrivit (…) Din acest motiv, el a fost exclus din echipa noastră de comentatori cu efect imediat”.

 

Grup Feroviar Român a fost amendat cu 3,49 milioane lei de Consiliul Concurenţei

Marcel Ciolacu va propune modificarea legislaţiei, astfel încât autorităţile locale să fie obligate să angajeze persoane cu dizabilităţi, iar dacă acest lucru nu este posibil să existe o negaţie din partea Consiliului Naţional al Dizabilităţii din România