Dosar penal pentru ”folosirea funcţiei în scop sexual”, după acuzaţiile aduse profesorului Alfred Bulai de la SNSPA

Poliţia Capitalei a deschis, luni, un dosar de cercetare penală pentru ”folosirea funcţiei în scop sexual”, după acuzaţiile aduse profesorului Alfred Bulai de la SNSPA. După verificări vor fi dispuse măsuri.

Poliţia Capitalei anunţă, luni, că a demarat verificări care-l vizează pe profesorul Alfred Bulai de la SNSPA.

”Poliţiştii Capitalei au demarat investigaţiile, faţă de persoana în cauză urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea funcţiei în scop sexual, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a precizat sursa citată.

SNSPA anunţă primele măsuri după acuzaţiile lansate de mai multe foste studente la adresa profesorului Alfred Bulai, instituţia de învăţământ precizând că are o toleranţă zero pentru orice formă de hărţuire, discriminare sau abuz.

Comisia de etică a SNSPA anchetează situaţia creată, pe durata analizei, Alfred Bulai urmând să fie retras din poziţia de director al Departamentului de Sociologie, iar participarea la activităţile didactice să-i fie suspendată.

 

Acord între Consiliul Naţional al Dizabilităţii din România şi ANPC pentru a asigura accesul la toate produsele şi serviciile pentru persoanele cu dizabilităţi / Ce operatori economici au implementat deja proiecte pilot

Preşedintele Erdogan a pălmuit un copil care a refuzat să-i sărute mâna – VIDEO