UPDATE – Gheorghe Hagi anunţă că a refuzat propunerea FRF de a fi selecţionerul echipei naţionale / Reacţia FRF

Gheorghe Hagi a anunţat, luni, într-un comunicat, că nu poate accepta oferta FRF de a fi selecţionerul echipei naţionale de fotbal.

”Regele” fotbalului românesc spune că această decizie a fost una dintre cele mai dificile din cariera sa.

”Dragi suporteri români, în urma discuţiilor din ultima perioadă, cu privire la dorinţa Federaţiei Române de Fotbal de a fi noul selecţioner al României, doresc să precizez următoarele:

– Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiţii ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanţa în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.

– Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federaţiei Române de Fotbal de a fi selecţionerul echipei naţionale.

– A fost cu siguranţă una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naţionala României reprezintă visul oricărui tehnician român.

– Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România !”, se arată în comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Farul Constanţa.

Echipa naţională nu mai are selecţioner, după ce contractul lui Edward Iordănescu a expirat şi acesta a refuzat prelungirea acordului.

 

Un fost şef al Gărzii Naţionale de Mediu reclamă un ”dezastru pentru natură şi comunitate” după ce apele infiltrate într-o veche mină de sare din Slănic (Prahova) au fost pompate în pârâul Slănic – VIDEO

Boloş: Dăm startul înscrierilor pentru o măsură mult aşteptată de către mediul de afaceri, pentru sprijinirea investiţiilor în tehnologii noi. Esenţa acestei scheme cu buget de peste 2,2 miliarde lei, să genereze efect multiplicator în economie