L’Equipe: David Popovici a ieşit învingător dintr-o luptă acerbă

Românul David Popovici a ieşit învingător dintr-o luptă acerbă pentru a câştiga proba de 200 m liber şi a-şi adjudeca, luni seară, primul titlu olimpic din carieră, notează lequipe.fr.

Pentru a cuceri primul său titlu olimpic la vârsta de 19 ani, David Popovici a luptat cu îndârjire în ultimele lungimi ale probei de 200 m liber.

Învingător în 1’44”72, românul l-a devansat cu două sutimi pe britanicul Matthew Richard şi cu şapte sutimi pe americanul Luke Hobson (1’44”79).

Campion mondial din 2022 în această probă, Popovici şi-a confirmat revenirea după o perioadă de inactivitate şi va fi unul dintre favoriţii pentru titlul la 100 m, seriile începând marţi.

Presa britanică menţionează faptul că Matt Richards a ratat aurul în faţa lui Popovici pentru doar două sutimi, lucru despre care britanicul a spus că este extrem de frustrant.

Întotătorul David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 metri liber, luni seară, la Jocurile Olimpice de la Paris. David Popovici a declarat că şi-a împlinit un vis prin câştigarea aurului olimpic la 200 metri liber. De asemenea, el este bucuros că a reuşit să scrie istorie prin câştigarea acestui titlu.

Armata israeliană investighează soldaţi pentru presupuse abuzuri asupra unui deţinut palestinian, spre indignarea dreptei. Protestatarii au încercat să intre cu forţa în bază – VIDEO

Medic, despre implantul dentar: Pacientul trebuie să primească aşa-numitul implant passport şi să îl păstreze, acolo scrie ce tip de biomaterial a fost folosit