David Popovici: De la 9 ani am visat la acest moment şi m-am pregătit pentru el. Mulţumesc celor care m-au susţinut, dar şi celor care nu au crezut în mine

Noul campion olimpic la 200 metri liber, David Popovici, a recunoscut că a avut o cursă grea pe ultimii 50 m s-a dat o bătălie în care oricine putea câştiga. David a atins primul plăcuţa. A văzut becul apins şi a ştiutcă e campioni olimpic.

„Am şi avut lacrimi in ochi de emoţii, la imn, la interviuri. De la 9 ani am visat la acest moment şi m-am pregătit pentru el. Am făcut o cursă bună, dar grea, pe ultimii 50 m am simtit adversarii lângă mine. Vreau să le mulţumesc celor care m-au susţinut, dar şi celor care nu au crezut în mine. Sunt bucuros, habar nu am ce va fi la 100 m liber! „, a declarat David la zona mixtă, conform COSR.
 
Întotătorul David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 metri liber, luni seară, la Jocurile Olimpice de la Paris. El a adus prima medalie pentru România la actuala ediţie a JO, a zecea din istoria nataţiei româneşti şi a 91-a de aur din istoria participipărilor României la Olimpiadă.

<

Disputa dintre Ungaria şi Polonia se adânceşte. Peter Szijjarto îl acuză pe omologul său de la Varşovia că minte

Superliga: Petrolul a învins Rapid, scor 1-0, în etapa a treia