JO-tenis de masă: Eduard Ionescu – Experienţa de la Paris rămâne unică. Mă gândesc deja la Los Angeles

Jucătorul de tenis de masă Eduard Ionescu a declarat că experienţa de la Jocurile Olimpice de la Paris este unică, subliniind că meciul câştigat în primul tur nu poate fi descris în cuvinte. Sportivul de 19 ani a fost eliminat în turul doi, dar mai râmâne câteva zile la Paris.

 ”Experienţa de la Paris rămâne unică. Meciul din primul tur nu pot să îl descriu în cuvinte. Şi cu Cheng-Jui am încercat. Am mai avut meciuri cu el în trecut, am mai şi câştigat, dar de mai multe ori am pierdut ca să fiu sincer. Voi mai avea şi pe viitor alte întâlniri şi încerc să mă revanşez”, a declarat Edi Ionescu, conform paginii de Facebook a clubului Steaua. .
 
Sportivul Stelei va mai rămâne câteva zile în Franţa. ”O să încerc, când sunt liber, să îi văd şi pe ceilalţi români cum concurează. Vreau să mă relaxez, să îmi susţin compatrioţii şi apoi mă gândesc deja peste patru ani, la Los Angeles”, a adăugat el.

Jucătorul de tenis de masă Eduard Ionescu a fost eliminat, luni seară, în turul doi al probei de simplu masculin de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ionescu a fost învins de  Kao Cheng – Jui (Taiwan), favorit 20, scor 4-1.

Scorul pe seturi a fost 13-11, 11-5, 8-11, 11-6, 11-7.

 

Clean Recycle: Începând cu anul 2020, judeţul Constanţa raportează anual o cantitate de peste 300.000 de tone de deşeuri colectată de operatorii de salubrizare. Doar 17% din ambalajele din plastic şi metal, generate în judeţ sunt şi reciclate

„Sâni. O expoziţie cum nu s-a mai făcut”, o premieră în materie de expoziţii româneşti, în noua ediţie Art Safari