Constanţa: Un tânăr a fost reţinut, după ce a intrat noaptea într-un magazin alimentar din Cernavodă şi a furat 10.000 de lei din casa de marcat

Un tânăr de 23 de ani a fost reţinut, după ce a intrat noaptea într-un magazin alimentar din Cernavodă şi a furat 10.000 de lei din casa de marcat. A fost prins de poliţişti în Constanţa, având 2.500 de lei asupra sa.

”La data de 29 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cernavodă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 23 de ani. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a transmis, marţi, IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că, în noaptea de 28 spre 29 iulie, bărbatul ar fi sustras 10.000 de lei din casa de marcat a unei societăţi comerciale din oraşul Cernavodă şi a fugit. Este vorba despre un magazin alimentar. 

”La scurt timp, a fost depistat în municipiul Constanţa, de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie. În urma efectuării controlului corporal, asupra sa au fost găsiţi 2.500 de lei”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

 

Mureş: Bărbat reţinut, după ce a întărâtat mai mulţi câini să se încaiere, apoi i-a lovit cu un obiect asemănător unei suliţe, omorând unul dintre ei

Bernadette Szocs, după calificarea în optimi la JO: Ştiam că voi câştiga, chiar dacă din nou am pierdut primul set