UPDATE – Reuters: O explozie puternică s-a auzit în capitala libaneză Beirut. A fost vizat într-un atac aerian responsabilul Hezbollah pentru lovitura din Înălţimile Golan, anunţă armata israeliană

O explozie puternică, urmată de un nor de fum, s-a auzit marţi seara în zona suburbiilor sudice ale capitalei libaneze Beirut, un bastion al grupului armat libanez Hezbollah, a declarat un martor Reuters.

UPDATE – Armata israeliană (IDF) a confirmat că a lovit în Beirut şi spune că ţinta a fost comandantul Hezbollah din spatele atacului de la Majdal Shams şi al altor atacuri mortale asupra Israelului, potrivit The Times of Israel.

Deocamdată nu există modificări ale instrucţiunilor pentru civilii israelieni, spune IDF, care promite că va oferi detalii suplimentare în curând.

ŞTIREA INIŢIALĂ: 

Ţinta atacului din suburbia Dahiyeh ar fi fost un comandant senior al Hezbollah, a declarat o sursă de securitate pentru Reuters. Soarta comandantului este cunoscută, potrivit sursei.

Oraşul este în alertă de câteva zile în aşteptarea unui atac israelian anticipat ca represalii pentru o lovitură pe Înălţimile Golan, ocupate de Israel, care a ucis 12 tineri.

Israelul şi Statele Unite au învinuit Hezbollah pentru atac, dar Hezbollah a negat responsabilitatea.

UPDATE: JO-box: Lăcrămioara Perijoc a ratat calificarea în sferturi la categoria 54 kg / Sunt mândră că mi-am putut reprezenta ţara la Jocurile Olimpice, spune Perijoc

Timiş: Bebeluş de doar o lună, găsit mort la două ore după ce a fost alăptat/ Sunt suspiciuni că s-ar fi înecat