MotoGP: Alex Rins şi-a prelungit contractul cu Yamaha

Spaniolul Alex Rins şi-a prelungit cu două sezoane contractul cu Yamaha. El va continua să facă echipă cu Fabio Quartararo în MotoGP.

Astfel, pentru 2025 şi 2026, producătorul japonez va continua să fie reprezentat pe pistă de Fabio Quartararo, care şi-a prelungit contractul la începutul sezonului, şi Alex Rins, care a făcut acelaşi lucru joi. 

Câştigător de şase ori în clasa regină, Rins va fi responsabil de susţinerea revenirii sperate a Yamaha în top. „Avem un obiectiv clar, acela de a readuce Yamaha acolo unde îi este locul, în poziţia de a lupta pentru campionat”, a comentat el. 

După ce s-a accidentat la picior şi la mână la Assen la sfârşitul lunii iunie şi s-a retras de la GP-ul Germaniei din iulie, Rins va reveni la curse în acest weekend la Silverstone.

Nicolae Ciucă: Într-adevăr, în Bucureşti nu avem un bazin de înot care să îndeplinească cerinţele şi nici o sală polivalentă. Cred că Bucureştiul merită mai mult. Putem să discutăm acest lucru cu domnul primar

Sociologul Marius Pieleanu afirmă că va pleca de la SNSPA: De mâine voi răspunde doar în calitate de persoană fizică/ E adevărat că eu sunt mai puţin convenţional, nu e niciun secret, dar asta nu înseamnă că nu sunt normativ