UPDATE: CANOTAJUL ROMANESC MAI ADUCE O MEDALIE LA JO: Vrînceanu şi Anghel au obţinut argintul la dublu rame feminin / Ce spun vicecampioanele olimpice

Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat, vineri, medalia de argint în proba de dublu rame feminin din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris. Este a treia medalie a canotajului românesc la Paris 2024.

UPDATE – 

Ioana Vrînceanu a declarat, vineri, după ce a câştigat argintul olimpic alături de Roxana Anghel, că ea şi colega eu sunt “în culmea fericirii”.

“E prima medalie olimpică pentru noi. Suntem în culmea fericirii. Suntem fericite că am fost al doilea echipaj”, a spus Vrînceanu la TVR Sport.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Cele două sportive tricolore au fost cronometrate cu timpul 7:02.97. Pe prima poziţia a podiumului a urcat un echipaj din Ţările de Jos (6:58.67), iar pe locul trei s-a clasat Australia (7:03.54).

Este a treia medalie a canotajului românesc la Paris 2024, după aurul câştigat de Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea la dublu vâsle masculin şi argintul obţinut de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş la dublu vâsle feminin.

Per total, este a cincea medalie pentru Team Romania. La înot, David Popovici a câştigat medalia de aur la 200 m liber şi medalia de bronz la 100 m liber.

 

Campionul olimpic David Popovici revine de la Paris după participarea la JO. Zborul de la Paris are întârziere, anunţă COSR

Comisarii ANPC recomandă părinţilor atenţie atunci când cumpără jucării din Satul de Vacanţă din Mamaia. În urma unor controale în acest loc, au fost găsite jucării periculoase, pentru care fuseseră emise alerte europene