Prahova: Cisternă încărcată cu 10 tone de petrol, răsturnată. Nu sunt scurgeri pe carosabil – FOTO

O cisternă încărcată cu 10 tone de petrol s-a răsturnat, sâmbătă după amiază, pe un drum din judeţul Prahova Primele date arată că în urma evenimentului nu sunt scurgeri de combustibil pe carosabil.

Accidentul s-a produs pe un drum judeţean din comuna prahoveană Gornet, satul Gornet. 

La faţa locului intervin pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Lipăneşti cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor. De asemenea, în zonă a fost trimis şi un echipaj SMURD. 
„Cisterna este încărcată cu 10 tone de petrol. Nu sunt înregistrate scurgeri de petrol pe carosabil. Zona a fost balizată, traficul este blocat. Se aşteaptă să vină la locul intervenţiei o macara şi o altă cisternă”, transmite ISU Prahova.

 În cabina cisternei se afla doar şoferul, care este conştient, fiind asistat la locul accidentului.

Hunedoara: Amendă de 80.000 de lei unei firme pentru gestionarea defectuoasă a spaţiului în care funcţionează rampa de depozitare a gunoiului. Garda de Mediu anunţă că fapta poate fi penală – FOTO, VIDEO

Gorj: Tânăr amendat şi cu permisul suspendat pentru 120 de zile după ce a fost filmat făcând drifturi, în intersecţia a două drumuri naţionale – VIDEO